Mary – First Disciple eConference

Mary First Disciple eConference

Mary First Disciple eConferenceTuesday 18 May

Fr Frank Moloney SDB, the key presenter, will explore Mary as disciple, woman, and mother.

Join us as we reflect on the image of Mary as presented in art through the ages.

Listen to other share their personal relationship with Mary both in prayer and in daily life.

DRAFT  Program

10.30am               Prayer-Senior Boys Choir

10.35am               Introduction of Host and Educators: Mike Bailey

10.40am               Session One: Fr Frank Moloney 20 min

11.00am               Local facilitated discussion 20 min

11.20am               Session Two: Visual Theology 20 min

11.40am               Local facilitated discussion 20 min

12.00pm               Session Three: Fr Frank Moloney 20 min

12.20pm               Local facilitated discussion 20min

12.40pm               Lunch 35min

1.15pm                 Session Four: “Do whatever he tells you” 20 min

Reflection group on The Wedding Feast of Cana

1.35pm                 Local facilitated discussion 20 min

1.55pm                 Session Five: My Mary Moment 20min

2.15pm                 Local facilitated discussion and afternoon tea 20 min

2.35pm                 Session Six: Fr Frank Moloney 25 min Includes 5 Minutes on questions from Session One and Two

3.00pm                 Final Prayer: Primary Choir

 

More info: The Broken Bay Institute